Galatasaray “Florya’nın suyu” adıyla bir projeyi hayata geçiriyor. Bir içecek firması ile anlaşma sağlandı. Galatasaray sponsorluk bedelinin yanı sıra bu ürünün satışından pay alacak. (Çağatay Çelik)

* 7776 Florya Suyu 1905

Kaynak

Resimde, açık mavi bir arka plana yerleştirilmiş, Floriya Suyu markasına ait bir şişe su görülüyor. Şişenin üzerinde, bir futbol kulübü olan Galatasaray'ın logosu yer alıyor. Su şişesinin etrafında, su sıçramaları ve hareketli bir tasarım mevcut. Arka planda sisli bir şehir manzarası, muhtemelen bir stadın veya stadyuma yakın bir alanın görüntüsü var. Resimde, Galatasaray logosunun, spor kulübünün renklerini ve amblemini temsil eden renk ve şekillerle bir su şişesi ile ilişkilendirilmesi görülüyor. Bu, markanın spor hayranları ve Galatasaray taraftarları ile bağ kurmak için yaratıcı bir reklam kampanyası olduğunu gösteriyor. Fakat espri veya mizah içeren bir durum yok. Resim sadece markayı tanıtan ve sportif bir atmosfer yaratmaya çalışan bir reklam görseli.

Resimde Galatasaray Spor Kulübü'nün logosu yer alıyor. Logo, sarı yıldızlar, "GS" harflerinin ördüğü, içinde "1905" yazan kırmızı ve sarı renklerden oluşuyor. Bu resimde bir şaka yok. Sadece Galatasaray Spor Kulübü logosu var.


Yorumlar

Bir yudumda şampiyonluk! (Yok artık 🤣)

Kaya Kaya {'$date': '2025-01-15T21:29:36.905Z'}

Bu projenin arkasındaki beyinlere şapka çıkarıyorum. Gerçekten çok "su"per 😂 (Bu arada espri, suyun Galatasaray'ın Florya tesislerindeki suyunun şişelenerek satılmasına yapılan göndermedir.)

Taş Taş {'$date': '2025-01-15T21:29:36.905Z'}

Suyun tadı nasıl acaba? Şampiyonluk tadında mı? 🤔😂

Gök Toprak Gök Toprak {'$date': '2025-01-15T21:29:36.905Z'}

7776 şişe içsem belki ben de Galatasaraylı olabilirim 😂

Kaya Ada Kaya Ada {'$date': '2025-01-15T21:29:36.905Z'}

Florya'nın suyu, yeni transferimiz olsun 😂

Su Gök Su Gök {'$date': '2025-01-15T21:29:36.905Z'}