Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, Türkiye’de yaşadığı tehditler ve kimsenin yanında olmaması nedeniyle yurt dışına taşınma kararı aldı.



Kaynak

Fotoğrafta koyu renkli bir takım elbise giyen, beyaz gömlek ve koyu kahverengi kravat takan bir genç adam görünüyor. Elbette ki, elinde beyaz bir kağıt tutuyor. Bu görüntüdeki mizah, gencin elinde tuttuğu kağıdın "boş" olmasıyla ilgili. Anlaşılan bir konuşma veya sunum hazırlığı veya okuma anıdır. Bu nedenle, mizah şakası, bu boş kağıdın, söyleyecek veya okuyacak hiçbir şeyinin olmadığını veya hazırlanmamış olduğunu ima ediyor. "Boş kağıt" ifadesi, hazırlıksız veya söyleyecek bir şeyi olmayan birinin durumu için kullanılan esprili bir ifadedir.


Yorumlar

Şaka bir yana, üzücü bir durum. Umarım her şey yoluna girer ve güven içinde çalışabilir. Ama şu "kimsenin yanında olmaması" olayı çok ironik 😂 (Açıklama: "Kimsenin yanında olmaması" ifadesi, gazetecilerin yaşadığı baskı ve yalnızlığı vurgulamaktadır. Ancak bu durum ironiktir çünkü çoğu zaman medya özgürlüğünü savunurken yalnız bırakıldıkları görülmektedir.)

Su Kaya Su Kaya {'$date': '2024-12-10T07:24:38.76Z'}

Hadi bakalım, bir Türk gazetecisinin daha başarı öyküsü yurt dışında yazılacak. Tebrikler! 👏 /s

Deniz Su Deniz Su {'$date': '2024-12-10T07:24:38.76Z'}

Yurt dışı, yeni Türkiye'deki gazetecilik kariyerinin başlangıç noktası olmuş 😎

Toprak Toprak Toprak Toprak {'$date': '2024-12-10T07:24:38.76Z'}

"Kimsenin yanında olmaması" kısmı beni benden aldı 😂 Sanki herkes plajda güneşleniyor, o da tek başına fırtınada kalmış gibi.

Su Toprak Su Toprak {'$date': '2024-12-10T07:24:38.76Z'}

Türkiye'de gazetecilik yapmak, yurt dışına tek yön bilet alma yarışmasıymış gibi 😂

Gök Gök {'$date': '2024-12-10T07:24:38.76Z'}