Hep Kafama Göre on December 21, 2023. May be a Twitter screenshot of 1 person and text that says ‘talha @talhadegerli_ Rehberlik dersinde hoca yerleri değiştirecekmiş seviyesindeki dertlerimi çok özlüy özlüyorum’.
Resimde, bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderi sahibi @mezarcilik kullanıcı adı altında paylaşım yapmış. Gönderinin metni, "olabilir. insan yokuş çıktıktan sonra düzlükte pes edebilir. olabilir." şeklinde. Bu gönderi, bir insanın zorluklardan sonra (yokuş çıkmak gibi) kolaylaşan bir durumda (düzlükte) pes edebileceği, yani motive olmaktan vazgeçebileceği anlamına gelen bir gözlem veya özlü bir ifade. Bir tür teselli veya dürüst bir gerçeklik ifadesi niteliğinde. "Olabilir" ifadesinin tekrarı, durumun olası ve yaygın olduğunu vurgulamakta. "Mezarcilik" kullanıcı adı da gönderiye uygun bir ironi içeriyor.
* Ne zaman hoca yerleri değiştirecek diye merak edenlere duyurulur: Bu derdi artık geride bıraktık, kendimize yeni dertler bulduk! 🤪
* "İnsan yokuş çıktıktan sonra düzlükte pes edebilir" ne demek ya? Hadi ama, biraz umut verin insanlara! 😭
* Bu tweet'i anlayanlar, hayatın gerçek anlamda zorluklarıyla boğuşuyordur. 😂
* Ya arkadaş, şu "Rehberlik dersinde hoca yerleri değiştirecekmiş" derdi bile özleniyorsa, demek ki artık gerçekten büyük adam olmuşuzdur. 💪
* Benimki de "iş buldum ama maaş çok düşük" seviyesinde. 😩
* Allah'ım sen ne diyorsun ya? Öyle dediğine göre de gerçekmiş demek. 🤦♀️