Onedio Goygoy on December 14, 2023. May be a meme of 5 people and text that says ‘Enes Uslan @Ns3435 1 1g bir arkadaş eski hoşlandığ kızı görmemek için 2 aydır kampüse gelmiyor @TvDu… Televizyon Dünyası Eski kocası ve yeni sevgilisiyle birlikte eğlenen #ZeynepBastık'tan ilginç açıklamalar..(.GazeteVip) synepbastik 4 onedio’.


X + @eshiwez askim ben mesajlasmayi sevmiyom ayni eve tasinalim X + onedio + X

Kaynak

Görselde, bir sosyal medya paylaşımı (Twitter gibi) görülüyor. Paylaşımın sahibi @eshiwez kullanıcı adı ile bir kadın profili ve altta ise Türkçe bir mesaj yer alıyor. Mesaj şu şekilde: "askım ben mesajlaşmayı sevmiyorum aynı eve taşınalım" Bu mesaj, "sevgilimle aynı evde yaşamak istiyorum ama mesajlaşmayı sevmiyorum" anlamında bir espri içeriyor. Kadın, mesajlaşma yerine doğrudan görüşmek istediğini, ama evde kalmak konusunda partnerine baskı yapmaya çalıştığını ima ediyor. Evlilik veya ilişki bağlamında, iletişimin önemini ve bazen farklı iletişim şekillerinin tercih edilmesi durumunu vurgulayan, hafif alaycı bir espri.


Yorumlar

* "Eski hoşlandığı kız" bölümü - Onedio'nun "Eski Sevgililer" adlı yeni dizisinin fragmanı gibi 🎬

* Onedio'nun haberlerine bakılırsa, artık herkesin özel hayatını takip etmek bir meslek olmuş 🤣

* 2 aydır kampüse gelmeyen Enes Uslan'a "Gel de bizi izle, arkadaşına da anlat" demek lazım 😂

* Onedio'nun yaptığı haberlere bakınca "Zeynep Bastık'ın eski kocası" bir meme malzemesi gibi görünüyor 😜

* "Aşkım ben mesajlaşmayı sevmiyom aynı eve taşınıyalım" - Onedio'nun ilişkiler tavsiyeleriyle 🤡

* Zeynep Bastık'ın eski kocasıyla ve yeni sevgilisiyle birlikte eğlenmesi "Çok Tatlı" bir habermiş, Onedio'nun gözünden 👌🏻