Hep Kafama Göre on December 17, 2023. May be a Twitter screenshot of 1 person and text that says ‘Enes, @Enes_Cingoz benim uyku şeklinin bu olması şaka mı Οyαι YENI UMIT KOMA POZİSYONU’.
Görüntüde, bir Twitter paylaşımı yer alıyor. Paylaşımda, Sefik Yanıkılıç adlı kullanıcının bir fotoğrafı ve Türkçe ile İngilizce karışık bir mesaj mevcut. Fotoğrafta yaşlı bir adam görünüyor. Mesajda, "KENDİMİ BİTİK HİSSEDİYORUM GALİBA THE END" ifadesi kullanılıyor. Türkçe'de "Kendimi bitik hissediyorum" ifadesi, kişinin kendisini yorgun, bitmiş, çaresiz hissettiğini anlatıyor. "GALİBA THE END" ifadesi, İngilizce "galiba" kelimesiyle (muhtemelen) Türkçe "bitiş" fikrini birleştiriyor. Bu, "bitiş" hissi ile ilgili ironik ve biraz da dramatik bir ifade. Yaşlı adamın ifadesi ve kullanılan kelimeler, bir tür hüzünlü ve umutsuzluğun mizahla ifade edildiği bir durum yaratıyor. Joke, yaşlı adamın ifadesinin Türkçe ve İngilizce kelimelerin birleşimiyle oluşan komik bir kontrast yaratmasıdır.
Bu uyku pozisyonu için Enes'e "Oya yeni umut koma pozisyonu" demek çok komik olmuş 😂
Şefik Yankilic'in "KENDİMİ BİTİK HİSSEDİORUM GALİBA" demesi, Enes'in uyku pozisyonunu görünce herkesin hissettiği o ortak duyguyu çok iyi özetliyor 😅