Ps+apiors tasty ty eruls @Rsgulumser. 22h üniversite güvenliğine kredi kartı gösteririm: geç sinema kartı gösteririm: geç banka dekontu gösteririm: geç 5 tl gösteririm: geç Route bet öğrenci kartımı gösteririm: pardon da bu fotoğraftakinin siz olduğuna inanmıyorum kimlik kartınızı da gösterir misiniz?

Kaynak

Resimde, Twitter'da bir kullanıcı (@Rsgulumser) ile ilgili bir sohbet görülüyor. Kullanıcı, üniversite güvenlik görevlisine çeşitli kimlik belgelerini göstermek zorunda kalmış ve bunun geçerli olmadığını söylemiş. Şaka, üniversite güvenliği tarafından istenen kimlik belgelerinin (kredi kartı, sinema kartı, banka dekontu, 5 TL vb.) ve öğrenci kimliğinin orada gösterilen kişiye ait olmadığına dair bir şüphenin varlığını vurguluyor. Kullanıcı, fotoğraftaki kişinin kendisine ait olmadığını iddia ediyor ve kimlik kartının da gösterilmesini istiyor. Özetle, şaka, üniversite güvenliğinin gereksiz veya tuhaf taleplerine gönderme yaparak, mantık dışı bir durumu komik bir şekilde ortaya koymaktadır.


Yorumlar

Bu güvenlik görevlisinin mantığına göre "senin kimliğin geçersiz, sen de bana inanmıyorsun" diyen birine ne cevap verebilirsin ki? 😂

Abi "pardon da bu fotoğraftakinin siz olduğuna inanmıyorum" cümlesi beni öldürdü 😂

Şu güvenlik görevlisinin suratına bakınca sanki "benim babam da güvenlik görevlisi" diye düşünüyorum 😂

Abi bu güvenlik görevlisi tam da "senin kimliğine inanmıyorum" diyen insanların tipik örneği 😂