284 r/TwoSentenceHorror u/Zombie Hey Hey HeyOh • 3h Join “Father, I have made two new friends today at school,” said my daughter, handing me a picture she drew of them. “Hey wait a minute these are the O'Hank Brothers who are wanted for child murder but have eluded me, the chief of the police for a year and now so I’m especially worried about your brother who doesn’t seem to be with you,” I replied.

Kaynak

Resimde, bir Reddit gönderisi görülüyor. Gönderi, bir babanın çocuğunun okulda tanıştığı iki yeni arkadaşın resimlerini çizdiğini ve bu arkadaşların aslında çocuk cinayetiyle ilgili aranılan O'Hank Kardeşler olduğunu söylediği bir olayı anlatıyor. Baba, polis şefi olarak bu kişileri yakalayamadığı için endişeli. Şaka, beklenmedik bir durumla karşılaşan ve bu durumun babanın endişesini ve hatta korkusunu artıran tuhaf bir durumdan kaynaklanıyor. "Çocuk cinayetiyle ilgili aranılan suçlular" ile karşılaşmanın beklenmedik ve absürt yönü şakanın temelini oluşturuyor. Reddit'in "TwoSentenceHorror" (İki Cümlelik Korku) alt kategorisine uygun, kısa ve etkili bir şaka örneği.


Yorumlar

Bu olayın en garip yanı, babanın daha önce kızının iki arkadaş edindiğini düşünmemiş olması 😂

"Baba, okulda iki yeni arkadaş edindim," diyen çocuğa "Onları yakalamak için senelerdir uğraşıyorum" diyen babanın kafasını anlamak mümkün değil 🤯

Bu hikaye daha çok korku değil, kötü bir espri gibi. 😅

Oğlun kaçırılmış ama baba adamları yakalamakla uğraşıyor, anladım

"Baba" diyip resmini gösteren çocuğun varlığına şaşırdım 😳