Abrek @Abreekche. 2 g Saçları şiir kokan adam… ← Tweet Süleyman Soylu @suleymansoylu Sabah serin ve yuruyus. Henuz kimse yok.yapraklar yerde tek tuk gecen araclar. Yanima gelen kopek… Ve agaclari dinliyorum. 06:11 27 Kas 12 saatinde Twitter for BlackBerry® Abrek @Abreekche. 2 g Saçları şiir kokan adam… ← Tweet Süleyman Soylu @suleymansoylu Sabah serin ve yuruyus. Henuz kimse yok.yapraklar yerde tek tuk gecen araclar. Yanima gelen kopek… Ve agaclari dinliyorum. 06:11 27 Kas 12 saatinde Twitter for BlackBerry®

Kaynak

Fotoğrafta, Süleyman Soylu'nun, yanındaki çocuğu kucaklamış bir şekilde yürüdüğü görülüyor. Tweet'te Soylu, "Sabah serin ve yürüyüş. Henüz kimse yok. Yapraklar yerde tek tuk geçen araçlar. Yanıma gelen köpek... Ve ağaçları dinliyorum." yazmış. Şaka, Soylu'nun "yürüyüşe çıkmış" gibi görünmesine rağmen aslında bir güvenlik görevlisi tarafından korunduğu ve "tek tuk geçen araçlar"ın aslında Soylu'nun güvenliğini sağlamak için etrafında dönen araçlar olduğu gerçeğinde yatıyor. Ayrıca, "yanına gelen köpek"in aslında bir polis köpeği olması muhtemeldir.

Fotoğrafta Twitter'da Süleyman Soylu'nun yaptığı bir paylaşımı görüyoruz. Paylaşımda Soylu, sabah yürüyüşü yaptığını ve etrafta kimsenin olmadığını, sadece yaprakların sesini duyduğunu anlatıyor. Şaka ise Soylu'nun her fırsatta "kimseyle işbirliği yapmadığını" söylemesine gönderme yapıyor. Soylu'nun yaptığı paylaşımın, sanki "kimseyle işbirliği yapmadığı" için etrafta kimsenin bulunmadığı gibi algılanması, bu durumun komik bir şekilde yorumlanmasına neden oluyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış