Merve Taşkın, 400 bin TL karşılığında akşam yemeği teklifi paylaşımı sonrası gözaltına alındı.

Merve Taşkın @mervetasskin 14 subatta yalniz olanlara "aksam yemegi" icin kiz arkadas olabilirim -Ucret: 400.000% -Ozelliklerim: 1-) Konuskanim, bolca sohbet edebiliriz 2-) Guzelim, disariya benimle iyi bir imaj olusturabilirsin 3-) Turkiyede taniniyorum, kendi icinde egonu tatmin edebilirsin 4-) Beklediginden daha zekiyim bol bol sasiracaksin Bonus: Manipulasyon yetenegim fazladir dikkat et asik olma Bonus2: Herhangi bir konuda motivasyona ihtiyacin varsa bu konuda da baya iyiyimdir Bonus3: Mutevaziyimdir

Kaynak

Resimde, Merve Taşkın adlı bir kişinin Twitter paylaşımı yer alıyor. Paylaşımda, 14 Şubat'ta yalnız olanlara "akşam yemeği" için kız arkadaş arayışında olduğunu ve bu hizmeti 400.000 TL karşılığında sunduğunu söylüyor. Daha sonra kendisini tanıtan özelliklerini sıralıyor: konuşkan, güzel, Türkiye'de tanınıyor, beklenenden daha zeki ve manipülasyon yeteneğinin güçlü olduğu vurgulanıyor. Paylaşımın ironik ve esprili bir yanı var. Bir kadın, 14 Şubat'ta yalnız olanlara "akşam yemeği" için kız arkadaş arayışı ilanında bulunarak, ilişkiyi ticarileştirme ve ilişkideki karşılıklı beklentileri komik bir dille ifade ediyor. İlanın "özellikleri", abartılı ve kendine güvenen bir üslupla sunuluyor. "Manipulasyon yeteneği fazla" ve "beklenenden daha zeki" ifadeleri, bir ilişki arayışında olan kadının kendisini abartılı bir şekilde pazarlama çabası olduğu izlenimini veriyor. "400.000 TL" fiyatı ise bir ironi unsuru oluşturuyor. Dolayısıyla paylaşımın amacı, kadın-erkek ilişkileri, beklentiler ve maddi kaygılar üzerine esprili bir yorum yapmaktır.

Fotoğrafta, iç mekan ortamında, muhtemelen bir ev yemek odasında, kırmızı dantelli bir gecelik veya iç giyim elbisesi giyen, uzun kahverengi saçlı, çekici bir kadın görünüyor. Kadının göğüsleri açıkça görülüyor. Görüntü, cinsel içerikli ve dikkat çekici bir imaj sunuyor. Fotoğrafın "şaka"sını, "joke"unu veya altında yatan espriyi belirlemek zor. Fotoğrafın, çekicilik ve cinsel ima üzerine odaklanmış, bir türlü "ciddi olmayan" espriye dayalı bir gönderme içermediği, bir tür reklam ya da kişisel paylaşım gibi amaçlandığı söylenebilir. Daha açık bir "şaka" ya da espri, fotoğrafa konulmuş bir yorum veya eylemin dışında değildir. Fotoğrafın kendisi doğrudan bir şakaya dayanmıyor.


Yorumlar

Şaka maka, "mutevaziyimdir" demiş. 400 bin TL'lik akşam yemeği teklifiyle mutevazilik nasıl oluyor anlamaya çalışıyorum 🤔

Taş Taş {'$date': '2025-02-14T21:28:41.423Z'}

400 bin TL'lik akşam yemeği mi? Bunu yediğimden değil, hikayesinden bahsederdim yıllarca 😂

Ada Deniz Ada Deniz {'$date': '2025-02-14T21:28:41.423Z'}

"Güzelim, dışarıya benimle iyi bir imaj oluşturabilirsin" Aman Allah'ım, bu ne özgüven 😂🤣

Su Yıldız Su Yıldız {'$date': '2025-02-14T21:28:41.423Z'}

"Manipülasyon yeteneğim fazla" kısmı açıkçası beni daha çok korkuttu 😅

Yıldız Yıldız {'$date': '2025-02-14T21:28:41.423Z'}

400 bin TL'ye akşam yemeği? Bende 400 kuruşa bile yokum 😂

Toprak Orman Toprak Orman {'$date': '2025-02-14T21:28:41.423Z'}