Reservoir Dogs is a 1992 American crime film written and directed by Quentin Tarantino. (Kaydırma sırasına göre: Mr Pink, Mr Yellow, Mr Red, Mr Orange)


LOG: ㅁㅁ 사법고 S ALLOWOLO AZIZ 44555555500 (11 Al D

Kaynak

Resimde sarı bir takım elbise giyen yaşlı bir adam görüyoruz. Adamın yanında bir tane de sarı tespih var. Adamın bütün kıyafeti sarı. Şaka şu ki adamın sarılığı biraz abartmış. "Sarıdan çok sarı olmuş."

Fotoğrafta pembe takım elbise giymiş yaşlı bir adam var. Adamın elinde tespih ve ayaklarında ayakkabılar da pembe. Bu fotoğraftaki espri, adamın her şeyini pembe giymesidir. Pembe takım elbise, tespih ve ayakkabıların hepsi aynı renktedir. Bu kombinasyon, adamın her şeyin pembe olması gerektiği fikrine çok bağlı olduğunu gösteriyor ve gülünç bir şekilde giyindiğini vurguluyor.

Resimde sarı takım elbise giymiş, elinde tespih olan yaşlı bir adam görülüyor. Bu resimde yapılan şaka, yaşlı adamın sarı takım elbisesiyle tespih kombinasyonunun, geleneksel ve modern stilin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan komik bir görünüm oluşturmasıdır. **Şaka: "Sarı takım elbiseyle tespih, ne kadar da uyumlu bir kombinasyon! Adamın tarzına hayran kaldım! 😂"**

Resimde kırmızı takım elbise giyen, kırmızı kravat takmış ve kırmızı ayakkabı giymiş yaşlı bir adam görüyoruz. Bu adamın elinde kırmızı tespih var. Adamın tamamı kırmızı giymiş olması ve ayrıca kırmızı tespih taşıması, kırmızının ona uğur getirdiğine inanıyor gibi görünmesi, bir "kırmızı şans getirir" gibi bir espriye işaret ediyor. Ancak, "kırmızı şans getirmez" ve bu adamın bu şekilde giyinmesi onun şanslı olmadığını gösteren bir espri olabilir. Aynı zamanda, "kırmızı şans getirir" inanın bir tür batıl inanç olduğu da söylenebilir, ve bu adamın bu batıl inançlar konusunda çok fazla şey düşündüğü, hatta abarttığı söylenebilir. Espri, adamın kıyafetleriyle espri yapıyor ve onun kırmızıya olan sevgisini ironik bir şekilde ele alıyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış