Walk walk fashion baby 🤙🏻


20 GA TL. Hoşgeldiniz YÜKSEKSAKATAT NOBODY KNOWS I’M A LESBIAN TRAINER 69 9713 26 DER 14EN 64 BANA KAYBOLAN YILLARIMI VERSELER BEN YİNE KAYBEDERIM GÜNÜN HE I’M SO FUCKING CISCO TURKCELL VOLEL JACK DANIEL’S 5 eat pussy not animals ABLOW JOB IS BETTER THAN NO 08 GO-HARD BIG DICK ALLAH ÖYLEBİR SONBAHAR AKŞAMI ALSINKI CANIMI SEVDİĞİM KIZ MEZARIMA GETİRECEK BİR KARANFİL GÜL BULMASIN BATMANLI

Kaynak

Fotoğrafta bir kasap dükkanında bir adamın arkası dönük şekilde durduğu ve üzerinde "YÜKSEKSAKATAT" yazan kırmızı bir mont giydiği görülüyor. Adamın montunun üzerinde yazan yazı, Türkçede "yüksek sakata" kelimesine benziyor ancak aslında yanlış yazılıp "yüksek sakatat" olarak yazılmış. Bu nedenle fotoğraftaki adamın montunun üzerindeki yazı komik bir şekilde yanlış yazılmış ve bu durum esprili bir şekilde ortaya konmuş.

Resimde bir adam, "Bana kaybolan yıllarımı verseler ben yine kaybederim" yazan bir tişört giymiş, elinde poşetlerle yürürken görülüyor. Bu, "kaybolan yıllarımı verseler" denilen zamanı boşuna harcadığı anlamına geliyor. Yani adam zamanını boşuna harcamaya devam edeceği ve geriye dönüp zamanını boşa harcadığını düşüneceği mesajını veriyor.

Fotoğrafta, arkasında "I'm so fucking disco" yazan bir tişört giyen genç bir adam, yanında bebek arabasıyla yürüyen ve telefonla konuşan bir adam var. İki adam yan yana yürüyor ve "I'm so fucking disco" yazan tişört giymiş olan adam, arka planda görünen "Turkcell" yazısının bir parodisi. Fıkra, "I'm so fucking disco" yazan tişört giyen adamın, Turkcell'in "I'm Turkcell" sloganını komik bir şekilde taklit etmesinden kaynaklanıyor. İki adamın yan yana yürüyerek bu sloganı paylaşması, komikliği arttıran bir unsurdur.

Fotoğrafta, "Hayvan değil kedi ye" yazan bir tişört giyen ve önünde bir hamburger bulunan bir kadın görünüyor. Şaka, tişörtte yazılı olanın bir vegan sloganı gibi görünmesinde ve kadın da bir hamburger yediği için "hayvan değil kedi" sloganına uymadığı şeklinde. Alaycı bir şekilde, "Hayvan değil kedi ye" sloganı ile bir hamburger yiyen kadın, sloganı tersine çeviriyor ve veganizmle dalga geçiyor.

Fotoğrafta siyah bir tişört giyen bir adamın arkası görünüyor. Tişörtte "Allah öylesine sonbahar akşamı alsınki canımı sevdiğim kız mezarıma getirecek bir karanfil gül bulmasın Batmanlı" yazıyor. Şaka, "Batmanlı" kelimesinin "Batman'lı" olarak algılanmasından ve Batman'ın karanfil gül bulmasıyla ilişkilendirilmesinden kaynaklanıyor. Aslında cümle, "Batman'lı" bir kızın "Batman" filminde olduğu gibi karanfil gül bulması gerektiği anlamına gelmiyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış