Ne var oğlum, yeniliyor ki bu pasteller.. _______________________________________ #umutsarıkaya #umutsarıkayakarikatür #mizah #karikatür #komedi #naberdergi #penguen


id n NE VAR OĞLum, YENÍLİYOR Ki BU PASTELLER.. YA DUR MINA KOYIM KULAGI KESINCE İYİCE KAYBETTİN KENDINI SEN. GEL AL BI DIŞ. MON

Kaynak

Fotoğrafta, sarı lekeli yüzü olan ve ağzında bir sarı obje tutan, mavi pijamalı küçük bir çocuk var. Çocuğun elinde de bir sürü renkli kalem var. Çocuk kalemleri ısırarak ve çiğneyerek oynuyor gibi görünüyor. Bu komik bir fotoğraf çünkü çocuklar kalemleri ağızlarına koymamalıdır ve çocuk yüzünde ve ağzında sarı lekelerle resmin komikliğini artırıyor.

Resimde, bir adam oturmuş ve bir paket şekerleme yiyerek bir çocuğa "Ne var oğlum, yeniliyor ki bu pasteller..." diye soruyor. Çocuk ise "Ya dur mı na koyyim kulağı kesince iyice kaybettin kendini sen. Gel al bi diş." diyerek karşılık veriyor. Şaka, adamın çocuğun kulağını kestiğini ima ederek çocuğu şekerleme yemekle suçlaması ve çocuğun ise kulağı kesildiği için artık duyma yeteneğini kaybettiğini söyleyerek espri yapmasından kaynaklanıyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış