Esra Erol + Gelinim Mutfakta Aslıhan = Eylül Öztürk @esraerol #esraerol #gelinimmutfakta #eylülöztürk
Fotoğrafta iki kadın ve bir soru işareti var. Soldaki kadın, sağımdaki kadına benziyor ama daha genç. Bu da "Aslıhan'ın gençliği" anlamına geliyor. Aslıhan ismini ekran kartından görüyoruz. Bu yüzden espri, "Aslıhan'ın gençliği kim ?" şeklindedir.
Resimde üç farklı kadının portreleri var. Sağdaki kadın, sol üstteki ve sol alttaki kadınların birleşimi gibi görünüyor. Bu görsel bir şaka ve "Aslıhan'ın saçı iki ayrı kadından oluşuyor" gibi bir yoruma açıktır. Bu şaka, Aslıhan'ın saçının iki farklı kadının saç stillerinin bir araya getirilmesiyle oluşmuş gibi gösterilerek komik bir durum yaratıyor.
Aslıhan'ın stüdyoya girişiyle Eylül Öztürk'ün çıkışı, yeni bir drama dizisi gibi. 😂
Aslıhan'ın "Gelinim Mutfakta"daki varlığı Eylül Öztürk'e göre daha fazla drama dolu. #dramaqueen
Aslıhan'ın "Gelinim Mutfakta"daki performansı gerçekten etkileyici. Herkesin mutfağı terk etmesi şaşırtıcı değil. 😅
Aslıhan ile Eylül Öztürk'ün arasında ne olduğunu bilmiyorum ama bu tweet'e bakılırsa Aslıhan'ın "Gelinim Mutfakta"da daha çok "gelin" olduğu kesin. 😂