Ahjakadjsksl


FENER AJANS Fenerajans.com CC @ajansfenercom · 23 sa 5 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nden toplam 7.4 ml € gelir elde etti. 51 27 102 4.694 Canbello @Canbelloo · 23 sa @Canbelloo ve @ajansfenercom adlı kullanıcılara yanıt olarak İnşallah geç yatırırlar parayı kurdan iyi para elimize geçer 7 160 BFAVORİSLOT

Kaynak

Resimde, Fenerajans.com adlı bir Twitter hesabının Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden 7.4 milyon euro gelir elde ettiğini duyurduğu bir tweet görülüyor. Bu tweete Canbello adlı bir kullanıcı, "İnşallah geç yatırırlar parayı kurdan iyi para elimize geçer" şeklinde bir cevap yazmış. Şaka, Canbello'nun Fenerbahçe'nin kazanılan parayı geç yatıracağını ve bu durumun kurun yükselmesiyle sonuçlanacağını ima etmesinde yatıyor. Bu durum, Fenerbahçe taraftarları arasında sıkça yaşanan bir durum olduğu için Canbello'nun bu yorumuyla Fenerbahçe taraftarlarının parasını geç yatırmaktan korktuğu anlaşılabiliyor.


Yorumlar

İnşallah geç yatırırlar, kurdan iyi para elimize geçer 😅 (Bu yorumda şaka, paranın geç yatırılmasını ve kurun yükselmesini dile getirerek parayı daha fazla kazanma umudunu ifade ediyor. )

Ne kadar para kazanmışlar acaba? 🤔

Fenerajans.com 🤣🤣🤣

Bu parayla transferler yapılmaz 🤣

Adamlar transferlere harcadıkları paraya göre kazananlar kulübü 😂

7.4 milyon Euro mu? Hadi canım sen de 😂