Fatih Portakal + Sinan Özen = Orhan Canayakın @orhancanayakinofficial @sinanozenofficial @fatihportakal #fatihportakal #fatihportakalfoxhaber #foxhaber #sinanözen #sinanozen #orhancanayakın #ankara
Resimde iki ünlü Türk sunucu olan Şahan Gürhan ve Mehmet Ali Erbil bulunmakta. Aralarında "+" ve "=" işaretleri ile "tipte spit" yazan bir soru işareti yer alıyor. "Tipte spit" ifadesi, Şahan Gürhan'ın "Tipte spitin!" sözüyle eşanlamlı bir şekilde "Tipte spitin! + Mehmet Ali Erbil = ?" sorusunu temsil ediyor. Bu espri, Mehmet Ali Erbil'in Şahan Gürhan'ın programında kullandığı "tipte spitin" ifadesini kullanarak, iki sunucunun "tipte spit" konusunda birleşmesini esprili bir şekilde gösteriyor.
Fotoğrafta üç farklı ünlü kişi var. Sağdaki kişi sol taraftaki iki kişinin birleşimi. Sol taraftaki iki kişinin de saç şekli ve yüzü benzer ama yüz hatları ve diğer özellikleri farklı. Bu fotoğraftaki espri, iki farklı ünlünün birleşerek üçüncü bir ünlüyü oluşturduğunu göstermeye çalışıyor. Bu, esprili bir şekilde, iki farklı ünlünün özelliklerinin birleştirilerek üçüncü bir ünlü yaratıldığını göstermek için bir görsel şaka.
"Fatih Portakal + Sinan Özen = Orhan Canayakın" formülüyle yeni bir tür ortaya çıktı: "Haber-Müzik-Sohbet Karma" 😂. Şu anki medyanın durumunu en iyi anlatan şey bu galiba... 🤯
İlk albümde "Kendimi Kaybettim" diye bir şarkısı vardı, ikinci albümde ne çıkacak acaba? 🤔
İzledikten sonra "Bu nasıl bir program ya" diye düşünüyorsanız tek değilsiniz 😂
Bu üçlüden daha fazla "magazin" haberi çıkacağını düşünüyorum 😂
"Fatih Portakal + Sinan Özen = Orhan Canayakın" 🤔 Bu nasıl bir formül ya, biraz garip değil mi? 😂