Abdurrahman Dilipak @aDilipak - 19h Ankarada bir şeyler oluyor. Sürprizlere hazır olun. Sabir 1.385 1.978 8.591 numan elyas @Elyas Numan 19h Benim dinimde supriz diye bir kavram yok. Ya hayr ya şer var. 29 1715 278 red hot freelance mason @brucetheliberal C. Replying to @Elyas Numan and @aDilipak Niye olm uhud savaşında Halid bin Velid tepenin arkasından dolanıp sürpriz yapmadı mı? 18:58 19 May 21 Twitter for Android

Kaynak

Görsel, Twitter'da paylaşılan bir dizi mesajdan oluşuyor. Mesajlar, Ankara'da yaşanan birtakım gelişmeler ve bunlarla ilgili tartışmalar üzerine. Birinci mesaj, Abdurrahman Dilipak tarafından paylaşılmış. "Ankara'da bir şeyler oluyor. Sürprizlere hazır olun. Sabır" yazıyor. Bu, durumun beklenmedik gelişmeler içerebileceğine dair bir yorum. İkinci mesaj, Numan Elyas tarafından paylaşılmış. "Benim dinimde sürpriz diye bir kavram yok. Ya hayır ya şer var." diyerek, olaylara karşı daha kesin bir tutum sergiliyor. Dinî bir referansla olaylara bakış açısını özetliyor. Üçüncü mesaj, Bruce the Liberal adlı kullanıcının paylaşımı. "Red hot freelance mason" başlığı altında bir açıklama yapıyor. Bu kısım, toplumsal durumla ilgili ironik veya eleştirel bir gönderme olabilir. Dördüncü mesaj, Numan Elyas ve Abdurrahman Dilipak'ın mesajlarına cevap niteliğinde. "Uhud savaşında Halid bin Velid tepenin arkasından dolanıp sürpriz yapmadı mı?" sorusu ile tarihsel bir olaya gönderme yaparak, beklenmedik olayların olasılığını vurguluyor. Özetle, mesajlar birbiriyle bağlantılı, tartışmalı bir konuyu ele alıyor ve ironi ve tarihsel göndermeler içeren bir mizah anlayışını yansıtıyor. Tweetler, Ankara'da olası sürpriz gelişmeler ve bunların potansiyel sonuçları hakkındaki görüşleri ve düşünceleri yansıtıyor. "Uhud Savaşı" ve Halid bin Velid'e yapılan gönderme, beklenmedik olayları vurgulayan, ironik bir yorum niteliğinde.


Yorumlar

Halid bin Velid'in taktiği güzeldi ama o zamanlar Twitter yoktu, keşke tweet atsaydı da biz de heyecanlansaydık 😂

Ay Toprak Ay Toprak {'$date': '2024-11-18T22:25:42.983Z'}

Numan abi haklı, ya cennet ya cehennem, başka sürpriz yok! Ama bu tweet'in sürprizi ne acaba? 🤔😂 (Bu yorumdaki espri, Numan'ın "sürpriz" kavramının dindarlık bağlamında olmadığına dair yorumunu, Abdurahman'ın tweet'inin belirsizliğine karşı kullanarak, ironik bir şekilde "sürpriz" kavramını tekrar ele almasıdır.)

Kaya Ay Kaya Ay {'$date': '2024-11-18T22:25:42.983Z'}

Abdurrahman beyin sürprizi, elektrik faturası zammı olmasın sakın! 😬💸

Ay Ay {'$date': '2024-11-18T22:25:42.983Z'}

"Sürpriz" diyenlere inananlar için: Hayırlı işler dilerim, gerisi teferruat. 😉

Ay Toprak Ay Toprak {'$date': '2024-11-18T22:25:42.983Z'}

Ankara'da ne oluyor acaba? Yeni bir dizi mi başlıyor? 🤔😂

Gök Su Gök Su {'$date': '2024-11-18T22:25:42.983Z'}