Özgür Demirtaş ✔ @ProfDemirtas - 16sa Şimdi ver elini Venedik. Az sonra uçak var. İtalya ekonomisini yerinde görmeli. 3.335 226 Türk Gücü @turangucu2 - 10sa Ne oldu Venedik'e Papa'nın elini öpmeye mi gidecen. Akraban Demirtaş'ın selamını söyle Papa'na. Hapiste olduğu için gelememiş de emi. 33 20 Özgür Demirtaş ✔ @Prof Demirtas 8sa .Canım niye bana böyle yazdığını anlamadım? Beni sanırım biri ile karıştırdın? 22 6 9 272 60 8 go Türk Gücü @turangucu2 - 7sa Avrupa'ya gideceksen şunu bilsinler ki, Cumhur itfikafı bozmaya kimsenin gücü yetmez. Türkiye'yi kimse yıkamaz. 272 1 Özgür Demirtaş ✔ @Prof Demirtas 7sa Canım anladım da ben de Türküm yazının nedenini anlamadım? 22 1 4 Türk Gücü @turangucu2.7sa Selahattin Demirtaş Ermeni. Sen Selahattin Demirtaş'ın akrabasısın. 5 27 2 Özgür Demirtaş @ProfDemirtas 10 @turangucu2 adlı kişiye yanıt olarak Allahım ya sabır! 14:44 22 Ağu 18 >

K

Fotoğrafta Özğür Demirtaş'ın Twitter hesabından iki tweet görülüyor. İlk tweet'te Demirtaş, "Şimdi ver elini Venedik. Az sonra uçak var. İtalya ekonomisini yerinde görmeli." yazıyor. İkinci tweet'te "Türk Gücü" adlı kullanıcı, "Ne oldu Venedik'e Papa'nın elini öpmeye mi gidecen. Akrabam Demirtaş'ın selamını söyle Papa'na. Hapiste olduğu için gelememiş de emi." şeklinde bir cevap veriyor. Bu iki tweet arasında geçen şaka, Demirtaş'ın "Venedik'e gidiyorum" şeklinde bir mesaj paylaşmasını, Türk Gücü kullanıcısının ise Demirtaş'ın hapiste olduğunu hatırlatarak Venedik'e gidemeyeceğini ima etmesiyle ortaya çıkıyor. Demirtaş daha sonra üçüncü bir tweet'te "Canım niye bana böyle yazdığını anlamadım? Beni sanırım biri ile karıştırdın?" diyerek Türk Gücü kullanıcısının mesajına esprili bir şekilde karşılık veriyor.

Resimde, Twitter'da iki kişinin arasında geçen bir tartışmanın ekran görüntüsü yer alıyor. İlk tweet, "Türk Gücü" adlı bir kullanıcı tarafından, "Avrupa'ya gideceksen şunu bilsinler ki, Cumhur ittikafi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Türkiye'yi kimse yıkamaz." şeklinde yazılmış. İkinci tweet, "Özgür Demirtaş" adlı bir kullanıcı tarafından, "Canım anladım da ben de Türküm yazının nedenini anlamadım?" şeklinde yazılmış. Üçüncü tweet, "Türk Gücü" adlı kullanıcı tarafından, "Selahattin Demirtaş Ermeni. Sen Selahattin Demirtaş'ın akrabasısın." şeklinde yazılmış. Son tweet, "Özgür Demirtaş" adlı kullanıcı tarafından, "@turangucu2 adlı kişiye yanıt olarak Allahım ya sabır!" şeklinde yazılmış. Şaka, "Türk Gücü" adlı kullanıcının Selahattin Demirtaş'ı Ermeni olmakla suçlamasında yatıyor. Özgür Demirtaş, bu iddiayı komik bularak, "Allahım ya sabır!" şeklinde cevap veriyor. İkinci tweet'te Özgür Demirtaş'ın kullandığı "yazının nedenini anlamadım" cümlesi, "Türk Gücü" adlı kullanıcının sözlerindeki mantıksızlığı vurgulamak için kullanılmış.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış