Futbol tayfa süper lige hazır https://t.co/PImsh99Siz


Baddies Yerli @BaddiesYerli - 17sa Bu kızı üzmeye utanmadınız mi hiç 45 119 layla @laylerez. 16sa Ne? 91 17 590 Deniz Ali AKGÜL @deniz_alii1907.16sa En büyük cimbom 92 27 2 ↑ 27 Deniz Ali AKGÜL @deniz_alii1907.16sa En büyük Beşiktaş Saldır kara kartal 02 1 >

Kaynak

Fotoğrafta kızgın bir kızın resmi var, onun altındaki yorumda ise "Bu kızı üzmeye utanmadınız mı hiç" yazıyor. Üzerinde Beşiktaş forması olan bir kadın fotoğrafını paylaşınca taraftarlar "Bana neden kızgın?" diye yorum yapıyor. Bu da espriyi oluşturuyor. **Bu fotoğrafa verilebilecek bir yorum örneği:** "Abla neden bu kadar kızgın? Beşiktaş'ı sevmeyen mi var?"


Yorumlar

Benim gördüğüm kadarıyla bu tweet'in asıl amacı insanlar arasında tartışma yaratmak 😂 (This comment is sarcastic and makes fun of the way the tweet is designed to incite debate and conflict)

Yuh be, bu kadar mı kötü yorum yapılabilir? 🤯

Kimse kimseyi üzmesin, hepimiz kardeşiz 😂

En büyük cimbom 😎 vallahi benden söylemesi