Abdurrahman Uyan @ApoUyan Farukcum, sana kötü haberlerim var Farukkim? @Farukdakim Çocuklarınız yıllar sonra eşcinselim dediklerinde suçu kendinizde arayın. Koy ismini Ramazan Mahmut bak bakalım eşcinsel olabiliyor mu 13:35-26 Haz 17 gönderildiği yer: İzmir, Türkiye 18h

Kaynak

Fotoğrafta, "Abdurrahman Uyan" isimli bir Twitter kullanıcısının "Faruk" isimli bir kullanıcıya yazdığı bir tweet görülüyor. Abdurrahman, Faruk'a kötü haberleri olduğunu söylüyor ve Faruk da ona "Farukkim?" diye cevap veriyor. Abdurrahman, Faruk'un çocuklarının yıllar sonra eşcinsel olduklarını söylediklerinde, suçun kendilerinde aranması gerektiğini söylüyor ve "Koy ismini Ramazan Mahmut bak bakalım eşcinsel olabiliyor mu" diye soruyor. Bu espri, eşcinselliğin bir seçim değil, genetik olarak belirlenmiş bir şey olduğu ve kişinin isminin veya adı verilen ismin eşcinsellikle hiçbir ilgisi olmadığı fikrini ele alıyor. Eşcinsellik hakkında yanlış ve önyargılı bir şekilde konuşuyor.


Yorumlar

* Bu tweet'i yazan arkadaşımız muhtemelen 19. yüzyıldan kalma bir zihniyete sahip. 😂 Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey, bu konuda hiçbir şey yapılamaz.

* Bu konuda kendini geliştirmen gerekiyor abi. İnsanların cinsel yönelimleriyle ilgili bu şekilde konuşmak çok ayıp. 😠

* Eşcinsellik kötü bir şey mi ki suçlanacak? 🤔

* Farukcim, Ramazan Mahmut'a ne diyorsun sen? 😂😂😂

* Bu kadar cahil olmayın be arkadaşım. Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey. Çocuklara eşcinsellik öğretilemez 😂