Prof. Dr. Nifut "hatipoğlu Sahur UD UCANDEPIK1 ORUCU HURMA İLE DEĞİLDE HURMA YEMİŞ BİRİSİ İLE AÇSAK UYGUN OLUR MU? Kaynak
Prof. Dr. Nifut “hatipoğlu Sahur UD UCANDEPIK1 ORUCU HURMA İLE DEĞİLDE HURMA YEMİŞ BİRİSİ İLE AÇSAK UYGUN OLUR MU?
Kaynak
Prof. Dr. Nifut “hatipoğlu Sahur UD UCANDEPIK1 ORUCU HURMA İLE DEĞİLDE HURMA YEMİŞ BİRİSİ İLE AÇSAK UYGUN OLUR MU?
Kaynak
Dünyadaki bütün capsleri ve memeleri (miğim) indekslemeyi görev edindik. Komik caps, video, vine, resim, karikatür ve monteler. Hiç bir yerde görmediğiniz videolarla sizlerle. Binlerce komikli hesap takip etmeye son. Güldüm.net hepsini bünyesinde topluyor!
Misyonumuz kepsleri indexlemek. Olur da her kimi gücendirirsek ya da emekleri çalınmış gibi hissettirirsek peşinen özür dileriz. info at guldum.net adresinden bize ulaşıp şikayetlerde bulunabilirsiniz. Derhal kaldırırız.